Contingent Management Team

Contingent Management Team (CMT) er en projektgruppe nedsat af Danish Scout Council (DSC) og Pigespejdernes Fællesråd Danmark (PFD). Teamet består af fire personer og er sat i verden for at stå i spidsen for Danmarks deltagelse på Roverway 2024.

Du kan kontakte CMT på info@roverway.dk.

Mød teamet


Tenna Arpe
Forperson for CMT
Bopæl: København
Daglig beskæftigelse: Læser en kandidat i tysk og idræt, og arbejder som gymnasielærer

International erfaring: Jeg har haft rigtig mange internationale spejderoplevelser, både som deltager på Jamboree i Sverige, Moot i Canada og Island, tur til Sri Lanka, et par ture til Kandersteg og i forbindelse med politisk spejderarbejde rundt i verden.

Største spejderoplevelse: Der er mange at vælge imellem, men en vigtig af dem er, da jeg stod til afslutningsshowet på Jamboreen i Sverige i 2011 og skrålede med The Final Countdown med Europe i silende regn med min fantastiske jamboree-patrulje, var jeg helt klar over, at den jamboree kun var starten på en masse andre internationale spejderoplevelser.

Casper Sigersted
Ansvarlig for aktiviteter
Bopæl: Vallensbæk Strand (Vestegnen)
Daglig beskæftigelse: Selvstændig.

International erfaring: Er formand i KFUM-Spejdernes Internationale styregruppe, er næstformand i DSC (Danish Scout Counsil, som er det danske WOSM-fællesråd), har deltaget deltaget på flere konferencer (Verden, Europa, Norden) samt en masse events og arrangementer i WOSM regi.Største spejderoplevelse:
Min første

Største spejderoplevelse: Min største spejderoplevelse er verdensspejderkonference i Baku, Azerbaijan i 2018,

Jakob Kjærside
Økonomiansvarlig
Bopæl: København
Daglig beskæftigelse: Læser en Master i People & Business development, og arbejder med at rådgive virksomheder om Diversitet og Inklusion

International erfaring: Tidligere WOSM Vice-IC for Baptistspejderne, deltaget på flere konferencer (Verden, Europa, Norden) samt en masse regionale arrangementer i WOSM regi. Deltager på Verdensjamboree i 2011 og hyppig gæst på Kandersteg International Scout Centre.

Største spejderoplevelse: International Rover Week 2016, Kandersteg International Scout Centre

Emma Elgaard Larsen
Kommunikationsansvarlig
Bopæl: Slagelse
Daglig beskæftigelse: Folkeskolelærer

International erfaring: Jeg deltog på Roverway 2016 i Frankrig, og jeg har derudover besøgt WAGGGS World Centres i London, Schweiz og Indien. I 2016 var jeg frivillig på Kandersteg International Scout Centre (KISC). Indtil efteråret 2022 var jeg udpeget som De grønne pigespejderes International Commissioner, hvorfor jeg har deltaget i flere internationale spejderkonferencer.

Største spejderoplevelse: Der er virkelig mange at vælge imellem, men jeg bliver nødt til at pege på mine tre måneder som frivillig hos KISC. Det er klart den oplevelse, som har gjort den største forskel for min videre færd i spejderverdenen og samtidig formet mig som menneske. At være en del af det fællesskab, som KISC repræsenterer, er virkelig skønt og anbefalelsesværdigt!